مقاله ماهنامه اختصاصي علوم تربيتي

دسته بندي : انسانی » علوم تربیتی و جامعه شناسی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 7 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏ماهنامه اختصاصي رشته علوم تربيتي‏
‏روي خط اينترنت
‏كوتاه و خواندني
‏اگر سرما خورديد كار نكنيد
‏محققان انگليسي بر اين باورند كه خطر بروز بيماري قلبي در بين كارمنداني كه سرماخوردگي دارند و در محل كار خود حاضر مي شوند دو برابر بيشتر است. به گزارش پايگاه اينترنتي بي.بي.سي محققان دانشگاه پزشكي ‏«‏لندن‏»‏ در يك بررسي 10 ساله بر روي 10 هزار كارمند به اين نتيجه رسيده اند كه كار در هنگام ابتلا به سرماخوردگي ساده خطر بيماري قلبي را افزايش مي دهد. اين تحقيق نشان مي دهد كه استرس ناشي از كار در هنگام سرماخوردگي موجب افزايش احتمال سكته ي قلبي و يا حداقل كاهش طول عمر مي شود.
‏ساخت سريع ترين رايانه
‏به گزارش سازمان فن آوري نوين و اختراعات آمريكا، اخيراً دانشمندان و محققان علوم رايانه اين كشور موفق به طراحي و ساخت سريع ترين و قوي ترين رايانه شده اند. اين رايانه كه از دويست و پنجاه رايانه كوچكتر تشكيل شده است قادر است در يك ثانيه دويست ميليارد محاسبه رياضي را به انجام برساند. طبق گفته كارشناسان قرار است از اين ابر رايانه در مطالعات فضايي، رصد و مكان يابي منظومه هاي دوردست و دست نيافتني استفاده شود.
‏اطلاعات عمومي
‏رابطه با دوستان به عمر انسان مي افزايد
‏بر اساس نتايج پژوهشي در كانادا داشتن دوستان زياد و زندگي فعال اجتماعي -با بالا بردن توان دستگاه دفاعي بدن- 9 سال بر ميانگين عمر انسان مي افزايد. مقابله مثبت با مشكلات روزانه 5/7 سال، عادت هاي خوب 4سال، غذاي سالم 3 سال، ازد.اج موفق 5 سال عمر انسان را افزايش مي دهد.
‏در آمريكا ميزان فولاد استفاده شده در تهيه قوطي هاي نوشابه بيشتر از فولاد به كار گرفته شده در تهيه بده اتومبيل هاست.
‏خرچنگ دريايي يخ زده پس از گرم شدن و آب شدن يخ هايش مي تواند دوباره به زندگي برگردد.
‏3
‏ماهنامه اختصاصي رشته علوم تربيتي‏
‏هنـدي ها پلـنگ ايـراني را شبيه سازي مي كنند.
‏خطر خوردن ميوه بعد از غذا
‏ يكي از خطاهاي بسيار شايع خوردن ميوه بعد از غذااست. متخصصان مي گويند خوردن ميوه بعد از غذا به معناي خوردن سم است. ميوه براي اينكه به شكل طبيعي هضم شود بايد آن را زماني خورد كه معده خالي است. از تركيب ميوه و گوشت موجود در غذاي خورده شده در معده الكلي به وجود مي آيد كه كار هضم غــذا را دچار مشكل مي كند ميوه در اين حـالت هم ويتامين هاي خود را از دست مي دهد و فرد دچار نفخ شكم مي شود. خوردن ميوه بلافاصله بعد از صرف غذا آنزيم مسئول هضم مواد نشاسته اي را از بين مي برد. متخصصان مي گويند كه كمترين زمان خوردن ميوه 2 ساعت بعد از خوردن غذا يا يك ساعت پيش از شام است و بهتر اين است كه شام هم ميوه باشد.
‏مقاله
‏نقش خانواده در تربيت فرزند
‏نگاهي به نقش و وظايف تربيتي خانواده:
‏خانواده يكي از عوامل مهم و حياتي در تربيت انسان و تحكيم شخصيت اوست. انسان در محيط خانواده است كه زبان مي آموزد، ادب فرا مي گيرد، با فضائل اخلاقي آشنا مي شــود، رشـد و نمو مي يـابد و راه و روش روابط اجتمـاعـي را مي آموزد. خلاصه آنكه اولين بذر تكوين شخصيت او در خانواده كاشته مي شود.
‏گرمي و حرارت خانواده، موجب مي گردد كه همه احساسات و عواطف عامي، به خودي خود در نهاد كودك شكفته شوند و از درآميختن آنها، او از نخستين سال هاي زندگي با راستي، درستي و شهامت خو گيرد. خانواده همانا ميدان عملي است كه دستورهاي خشك وظيفه شناسي و وجدان را به صورت نمونه هاي زنده و قابل دركجلوي چشم كودك نمودار مي سازد.
‏همچنين ‏كه امام علي (ع) به فرزندش امام حسن مجتبي (ع) چنين فرمود: ‏ ‏من تو را بخشي از وجود خود بلكه تمام وجود خويش يافتم. تا بدانجا كه اگر براي تو پيشامدي مي شد، گويي براي من پيشامد شده است و اگر مرگ سراغ تو مي آمد گويي به سراغ من آمده است، از اين رو نسبت به كارهايش همان گونه مراقبت داشتم كه به كارهاي خويش توجه مي نمودم.
‏با عنايت به همين سخن كوتاه ولي عميق حضرت اميرالمؤمنين علي (ع) درمي يابيم كه والدين بايد آنگونه به سرنوشت فرزندانشان حساس باشند كه آنان را نه تنها بخشي از وجود خود ‏بلكه تمام وجود خود بپندارند و با اين بينش و احساس مسئوليت، همه حركات، اعمال و رفتار فردي و اجتماعي فرزندانشان را تحت مراقبت كامل درآورند و بدين ترتيب، لحظه اي از انجام اين مسئوليت خطير كوتاهي نورزند. با توجه به سخنان بالا در مي يابيم بدون شك بسياري از مشكلات اجتماعي معلول وجود روابط غلط و نابهنجار خانواده هاست.
‏افرادي كه در محيط هاي خانوادگي از تربيت صحيح بهره اي نبرده و از مهر و محبت لازم و كافي محروم بوده اند، بالطبع وقتي كه وارد اجتماع مي شوند به فساد و آلودگي خو مي گيرند و ثبـات و امـنيت افـراد جـامـعه را به مخـاطره مي اندازند و بالعكس كساني كه در خانواده هاي خوب و باثبات باشند و با ضوابط و قوانين تربيتي و اخلاقي آشنا شده اند در محيط آموزشي و جامعه نيز همواره با متانت رفتار خواهند نمود و عاري از هرگونه مشكلات رفتاري و اخلاقي خواهند بود. در همين راسـتا، يكي از صاحبنظران مسائل تربيتي مي گويد: اگر، امروزه جامعه بشري را كه در آن زندگي مي كنيم مورد تجديد نظر قرار دهيم و از زندان ها و بازداشتگاه هاي افراد به كردار و همچنين از بيمارستان هاي رواني ديدن كنيم،

 
دسته بندی: انسانی » علوم تربیتی و جامعه شناسی

تعداد مشاهده: 4087 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .zip

تعداد صفحات: 7

حجم فایل:301 کیلوبایت

 قیمت: 14,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل