كامپيوتر باركد خوان 38ححنخحننئتن (دانلود رایگان)

دسته بندي : انسانی » علوم کامپیوتر
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..DOC) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 31 صفحه

 قسمتی از متن word (..DOC) : 
 

‏47
‏يكي هست و هيچ نيست جز او
‏پيش گفتار :
‏پروژة دستگاه بار كد خوان محصول تحقيق چندين ماهه بوده كه در ‏اين ‏ مسير از منابع و مأخذهاي مختلف در زمينة باركد خواني و ارسال آن به پورت سريال PC‏ بهره جستم .
‏لازم به ذكر اين نكته است كه مطلوب نظر اينجانب استفاده از باكس رفلكس‏ي‏ باركد خوان بود و‏لي ‏به دليل يافت نشدن اين ‏باكس ‏بنده را بر آن داشت كه به جاي استفاده از روش انعكاس‏ي ‏ از روش عبوري استفاده ‏نمايم ‏.
‏كه اين روش مستلزم آن بود كه كارت را نيز اينجانب تعريف نمايم. كه توضيحات لازم ‏در‏ ادامه ارايه خواهد شد.
‏اين مجموعه را به ‏استاد گرانقدر جناب مهندس صادقي‏ ‏ت‏قديم مي نمايم .
‏وه كه قبول افتد و در نظر آيد.
‏47
‏ـ هدف كلي ساخت:
‏مي دانيم امروزه دنياي الكترونيك روند رو به رشد سري‏ع‏ي را مي پيمايد كه در مقايسه با گدشته غير قابل وصف است. در اين پيمايش سرعت ارسال و دريافت اطلاعات نقش بسزا‏ي‏ي دارد و افكار متخصصين را كاملاً به خود مشغول كرده تا مسأله ز‏م‏ان را به حداقل رسانده و نرخ ارسال و دريافت داده ها را تا نهايت ممكن بالا ببرند.
‏اينك با پي بردن به اهميت اين مسأله ما نيز در جهت تحقق نيل به اين هدف دستگاه باركد خوان را طراحي نموده و يك نمونه عملي آنرا ساختيم. اين دستگاه همچنان كه از نامش پيداست قادر به خواندن باركد و ارسال آن به پورت سريال PC‏ است.
‏كه با قرار گرفتن كارت در بين فرستنده ‏ـ‏ گيرنده نوري خطوط سياه و سفيد trace‏ مي شوند و كد اين كارت استخراج مي شود و‏ از‏ طريق پورت سريال به PC‏ منتقل مي شود.
‏قسمت عمده و مهم طراحي و ساخت اين دستگاه، ميكروكنترل‏ر‏ 8051 ‏ است .
‏كه در بخشهاي آينده به توضيح اين مسأله مي پردازيم.
‏ـ ‏شرح ميكروكنترلر 8051‏ ‏:
‏لازم به توضيح است به جهت جلوگيري از پراكندگي موضوعات و مفاهيم شرح سخت افزار سيستم ، اي سي Max 232‏ استاندارد Rs232 ‏ و برنامه نرم افزاري در داخل همين بخش توضيح داده شده است .
‏نگاهي گذرا و اجمالي به ميكروكنترلر 8051‏
‏ابتدا بايد ببينيم فرق ميكروكنترلر با ميكرو پروسسور چيست ؟
‏منظور از يك ميكروپروسسور ( ريز پردازنده‏ )‏ ميكروپروسسورهايي از خانواده X86 ‏ ‏اينتل‏ مثل 80386 , 80286 , 8086 , 68020 , 68030 , 68040 ‏ و يا خانوادها ‏ي‏ي از اين قب‏ي‏ل است . اين ميكروپروسسورها فاقد ROM , RAM ‏ و پورت هاي I/O‏ در درون خود تراشه هستند به اين دليل به آنها ميكروپروسسورهاي همه منظوره گويند.
‏طراح سيستمي كه از ميكروپروسسور همه منظوره‏ ‏اي چون پنتيوم، 68040 ‏ استفاده ‏مي كند‏ . بايد در خارج از آن ROM ‏، RAM‏ ، پورت هاي I /O‏ و تمايمرها را اضافه نمايد. طراح ‏مي ‏تواند روي مقدار ROM ‏، RAM‏ پورت هاي I/O‏ ب‏ر‏ حسب نوع ‏كاربرد تصميم گيري و اعمال نظر نمايد . اين توانمندي در ميكروكنترلرها امكان پذير نيست . يك ميكروكنترلر داراي يك CPU ‏ به همراه مقدار ثابتي از ROM ‏، RAM‏ ‏، ‏پورت هاي I/ O ‏ و تايمر در درون خود‏ ‏مي باشد‏. ‏
‏ـ سيستم تك منظوره چيست؟
‏ميكروكنترلرها و ميكروپروسسورها به طور گستره اي در توليد سيستم هاي تك منظوره به كار مي روند. يك محصول تك منظوره با استفاده از ميكروپروسسور و يا ميكروكنترلر براي انجام فقط يك كار است. يك چاپگر نمونه اي از يك سيستم تك منظوره است زيرا پروسسور داخل آن فقط يك كار را انجام مي دهد و آن اين است كه داده را بدست اورده و آنرا چاپ مي كند. در يك سيستم تك منظوره تنها يك نر

 
دسته بندی: انسانی » علوم کامپیوتر

تعداد مشاهده: 3365 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .zip

تعداد صفحات: 31

حجم فایل:34 کیلوبایت

 قیمت: رایگان
برای دانلود رایگان فایل روی لینک دانلود کلیک کنید.   دریافت فایل