دانلود مقاله ماهي تخميري 33 ص

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 30 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏بنام خدا
‏دانشگاه ‏آزاد اسلامي، واحد ‏آیت آلله آملی
‏پروژه درس صنایع گوشت وشیلات
‏ماهي تخميري
‏فهرست مطالب‏:
‏- ‏فصل اول: ‏فلور ميکروبي يک نوع ماهي تخميري ( Momoni‏ )
‏ ‏ ‏فلور ميکروبي يک نوع ماهي تخميري‏ (Som-fak‏)
‏- ‏فصل ‏د‏وم: ‏تخمير ‏و فلورميکروبي Plaa-som‏، يک ف‏رآورده ماهي تخميري تايواني تهيه‏ ‏شده با ‏مقادير مختلف نمک
‏- ‏فصل ‏سوم‏: ‏شاخص ها‏ي‏ کنترل ا‏ي‏من‏ي‏ برا‏يPlaa-som ‏، يک محصول ماهي تخميري تايلندي
‏- ‏فصل‏ چهارم‏: ‏نقش آمين هاي بيوژنيک در ايمني غذا و سلامتي انسان
‏فهرست منابع و مراجع
‏فصل اول:
‏فلور ميکروبي يک نوع ماهي تخميري ( Momoni‏ )
‏ادويه هاي تخمير شده به عنوان عوامل طعم دهنده در سوپ و سس ها در آفريقا مورد استفاده قرار مي گيرند‏. ‏بر عکس ‏در کشورهاي آسيـايي محصولات ماهي تخمير شده معمولاً بخشي از رژيم غذايي سنتي مردم نيستند. در غنا يکي از محصولات ماهي تخمير شده بنام momoni‏ عموماً به عنوان چاشني براي تهيه سس ها مورد استفاده قرار مي گيرد.
‏تخمير ميکروبي ماهي در توليد سس ها و خمير هاي مختلف ماهي رخ مي‏‏دهد. سس ها و خميرهاي ماهي غلظت بالايي از نمک دارند ( 15-25 درصد وزني/ وزني) و بنابراين ارزش غذايي آنها به خاطر اينکه نمي توانند درمقادير زياد مصرف شوند محدود است.
Terasi‏ ‏هم يک غذاي تخميري بومي است که در اندونزي از خمير ماهي يا ميگو با تخمير طبيعي در حضور غلظت بالاي نمک تهيه مي شود. براي تهيه momoni‏انواع مختلفي از ماهيها به کار برده مي شود. ماهيها تميزشده و امحاء‏ ‏و احشاء آنها بيرون آورده شده و بوسيله آب به خوبي شسته مي شوند سپس نمک زني انجام مي شود که مقدار آن 310-294 گرم به ازاي هر کيلو گرم ماهي مي باشد. نواحي روده و شکم ماهي شديدتر نمک زده مي شوند. ماهي ها در سبدهايي که روي آن با سيني هاي آلومينيومي پوشانده شده و يا سبدهايي از جنس کنف قرار مي گيرند و اجازه مي دهند در طول5-1 روز تخمير اتفاق بيفتد. قبل از فروش ماهيهاي تخمير شده در آب نمک شسته مي شوند و با نمک ماليده شده و به قطعات کوچک بريده مي شوند، اين قطعات کوچک در آفتاب در سيني هاي چوبي و در هواي آزاد براي چند ساعت خشک مي شوند.

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 3284 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .zip

تعداد صفحات: 30

حجم فایل:117 کیلوبایت

 قیمت: 14,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل