دانلود مقاله فست فود 18ص

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 16 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

1
‏ 
‏ 
‏ 
‏ 
‏ 
‏ 
‏ 
‏عنوان ‏طرح‏
‏ 
‏فست فود‏
‏درس: کارآفريني (طرح تجارت)
‏با ظرفيت ‏تهیه
‏150عدد ساندویچ در روز
‏خلاصه طرح
‏موضوع طرح : ‏فست فود ( ساندویچ سرد ) با ظرفیت تهیه 150 عدد ساندویچ در روز
‏محل اجراي طرح : قابل اجرا در كليه مناطق شهري كشور
‏سرمايه گذاري كـل:‏ ‏250.71‏ ميليون ريال
‏سهم آوردة متقاضي: ‏250.71‏ ميليون ريال
‏دورة بازگشـت سرمايه: ‏6.5‏ ماه
‏اشتغالزايي : ‏4‏ نفر
2
‏عنوان محصولات ( کالا / خدمات ) و ظرفیت تولید :
‏ردیف
‏نام محصول
‏ظرفیت تولید سالانه
‏واحد
‏قیمت فروش کنونی هر واحد در بازار
‏1
‏ساندویچ ویژه
‏5‏1000
‏عدد
‏22000
‏2
‏ساندویچ ژامبون مرغ و گوشت
‏51000
‏عدد
‏21000
‏3
‏ساندویچ ژامبون مرغ و قارچ
‏51000
‏عدد
‏21000
‏4
‏ساندویچ ژامبون گوشت تنوری
‏51000
‏عدد
‏21000
‏5
‏ساندویچ ژامبون مرغ تنوری
‏51000
‏عدد
‏21000
‏6
‏ساندویچ ژامبون گوشت
‏51000
‏عدد
‏15000
‏7
‏ساندویچ ژامبون مرغ
‏51000
‏عدد
‏16000
‏8
‏نوشابه خانواده
‏10000
‏عدد
‏9500
‏9
‏نوشابه بطری
‏300000
‏عدد
‏3500
‏10
‏نوشابه قوطی
‏10000
‏عدد
‏6500
‏11
‏دلستر
‏15000
‏عدد
‏6500
‏12
‏آب معدنی
‏15000
‏عدد
‏3000
‏13
‏چیپس
‏15000
‏عدد
‏6000
‏خلاصه مدیریتی / اجرائی
‏ "ساندویچ برفی": ‏محصول اصلی این واحد انواع ساندویچ کالباس میباشد. که محتویات آن کالباس ( در انواع متنوع)، سس و کاهو است.
‏زیر بنای این واحد خدماتی حدود 30 متر و بصورت استیجاری می باشد.

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 3070 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .zip

تعداد صفحات: 16

حجم فایل:34 کیلوبایت

 قیمت: 14,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل