دانلود مقاله در مورد لبنیات

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 153 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏فهرست
‏1- چکیده مطالب
‏ 2- مقدمه
‏3- شیر و اهمیت آن
‏4- تولید شیر
‏5- شیر شتر
‏ 6- ترکیبات کلی شیر
‏ 7- اجزای سازنده اصلی شیر
‏- پروتئین
‏- چربی
‏- لاکتوز
‏ - ویتامین ها و نمک های معدنی
‏8- انعقاد حرارتی شیر شتر
‏- بحث و نتیجه گیری
‏9- ویژگی های پروتئین های آب پنیر شیر شتر و آنخور
‏- خلاصه
‏2
‏- ابزار و روش ها
‏- آماده سازی Pro‏ های آب پنیر
‏- کروماتوگرافی سریع مایع پروتئین
‏-الکتروفوز
‏- نتیجه و بحث
‏10- تأثیر عملیات حرارتی به پروتئینهای آب پنیر از شیر شتر
‏- ابزار و روشها
‏- توزیع نیتروژنی
‏- بحث و نتایج‏
‏11- پنیر
‏- تهیه پنیراز شیر شتر
‏- تهیه و استفاده از محیط کشت لاکتیک
‏- افزودن کپک های عمل آمده پنیر
‏-دو روش برای تلقیع اسپور قارچ
‏12- مراحل پرورش و تهیه پنیر
‏- لخته شدن
‏3
‏- خشک شدن
‏- بعمل آوردن
‏13- تکنولوژی تولید انواع پنیر اصلی( پنیر روستایی، پنیر تازه)
‏- لخته شدن
‏- خشک کردن
‏14- تکنولوژی ساخت پنیر نرم
‏- لخته شدن
‏- خشک شدن
‏- بعمل آوردن
‏- 3 طبقه بندی پنیر نرم
‏15- تکنولوژی ساخت پنیرسخت و نیمه پخته
‏-لخته شدن
‏- خشک شدن
‏- بعمل آوردن
‏16- تولید پنیر DOMIATI‏
‏- روش ها و مواد
‏4
‏- تولید پنیر
‏- آنالیز شیمیایی
‏- بازده میزان پنیر حاصل
‏- ارزیابی حسی
‏17- تولید و توصیف کره شیر شتر
‏- نمونه های شیر
‏- کشت آغازگر
‏- جداسازی کره و کره گیری
‏- بررسی کره
‏- کروماتوگرافی اسیدچرب
‏- سانتریفوژ کردن و کره گیری
‏- ثبات کره
‏- تحلیل اسیدچرب
‏- خلاصه تکنولوژی تولید کره
‏- نتیجه و بحث
‏17- مشکلات و دیگر لذایذ شیر

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 4390 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 153

حجم فایل:107 کیلوبایت

 قیمت: 6,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل