دانلود مقاله در مورد درباره NTFS

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 34 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏درباره NTFS
‏خلاصه
‏از ویژگی های بهبود یافته در ویندوز XP‏ نسبت به 2000‏ و NT‏ و جدید برای کاربران 98‏ و Me‏، پشتیبانی از NTFS‏ (ان تی اف اس)‏ پیشرفته می باشد. NTFS‏ مختصر شده عبارت NT File System‏ به معنی سیستم فایل NT‏ است. ‏سیستم فایل‏ تعریف می کند که سیستم عامل چگونه اطلاعات را روی دیسک بگذارد و سپس آن را بخواند، پاک کند یا جابجا نماید.
‏با اینکه راهنمای ویندوز ‏فواید زیادی‏ را برای NTFS‏ بر می شمرد، ‏انتخاب‏ بین این سیستم فایل و FAT32‏ با تردید همراه است.
‏بسیاری از کاربران هنگام کار با این سیستم فایل، با مشکلاتی روبرو شده اند و از بکارگیری NTFS‏ ابراز ‏پشیمانی‏ می کنند؛ خلاصه اینکه بسیاری، هیچ دلیل قانع کننده ای برای استفاده از NTFS‏ نمی یابند. بخشی از مشکلاتی که هنگام بکارگیری هر چیز نوی پیش می آید ناشی از عدم آگاهی کافی از جوانب آن و بخشی دیگر ناشی از محدودیت های موجود در آن است.
‏در این مقاله سعی شده است این سیستم فایل از جوانب مختلف بررسی و حتی الامکان محدودیت ها و نکات موجود هنگام استفاده از آن کاملا روشن شود.
‏می توانید مطالعه را از ‏پیشگفتار‏ شروع کنید یا نگاهی به ‏فهرست مطالب‏ بیندازید...
 
‏فهرست مطالب
‏ 
‏1- پیشگفتار
‏2- مقدمه
‏3- سیستم فایل
‏3-1- FAT32‏
‏3-2- NTFS‏
‏3-3- FAT32‏ یا NTFS
‏3-3-1- سازگاری و رفع اشکال
‏3-3-2- قابلیت تطابق بهتر NTFS‏ با درایوهای بزرگ
‏3-4- تبدیل به NTFS‏
‏4- بررسی عمیق تر NTFS‏
‏4-1- قابلیت بازیابی (Data Recoverability‏)
‏4-2- انعطاف پذیری در برابر اشکال در ذخیره اطلاعات (Storage Fault Tolerance‏)
‏4-2-1- نگاشت کلاسترهای معیوب (Bad-Cluster Remapping‏)
‏4-3- امنیت اطلاعات (Data Security‏)
‏4-4- رمزنگاری فایل ها (Encryption‏)
‏4-4-1- پیش از هر کاری باید بدانید...
‏4-4-2- بد نیست از جزئیات هم بدانید
‏4-5- Unicode Names‏
‏4-5-1- بد نیست بدانید
‏4-6- فایل های چند جریانی (Multiple File‏ Streams‏)
‏4-7- فشرده سازی (Compression‏)
‏4-7-1- فشرده سازی NTFS‏
‏4-8- فایل های تُنُک (Sparse files‏)
‏4-9- دفترچه ثبت تغییرات (Change Journals‏)
‏4-10- نمایه سازی (Indexing Service‏)
‏4-11- ردگیری توزیع شده ی پیوندها (Distributed Link Tracking‏)
‏4-11-1- بررسی دقیق تر
‏4-12- Reparse Points‏
‏4-13- پیوندهای سخت و نقاط انشعاب (Hard Links‏ and Junctions‏)
‏4-13-1- نقاط انشعاب
‏4-14- پوشه ها دروازه هایی برای سایر درایوها (Directories as Volume Mount Points‏)
‏5- نسخه های NTFS‏
‏5-1- ارتقای ویندوز
‏5-2- راه اندازی با چند سیستم عامل (Multibooting‏)
‏5-3- ویژگی های هر نسخه
‏6- فهرست مراجع
‏6-1- کتاب
‏6-2- راهنمای ویندوز XP‏
‏6-3- مراجع اینترنتی
‏1- پیشگفتار
‏بسم الله الرحمن الرحیم
‏وقتی برای اولین بار ویندوز XP ‏بر روی کامپیوتری نصب می شود، یکی از مسائلی که ذهن را به خود مشغول می کند، سیستم فایل جدیدی به نام NTFS‏ است که می توان از آن استفاده کرد. با اینکه راهنمای ویندوز فواید زیادی را برای NTFS‏ بر می شمرد، انتخاب بین این سیستم فایل و FAT32‏ با تردید همراه است. بسیاری از کاربران هنگام کار با این سیستم فایل، با مشکلاتی روبرو شده اند و از بکارگیری NTFS‏ ابراز پشیمانی می کنند؛ خلاصه اینکه بسیاری، هیچ دلیل قانع کننده ای برای استفاده از NTFS‏ نمی یابند. بخشی از مشکلاتی که هنگام بکارگیری هر چیز نوی پیش می آید ناشی از عدم آگاهی کافی از جوانب آن و بخشی دیگر ناشی از محدودیت های موجود در آن است. در این مقاله سعی شده است این سیستم فایل از جوانب مختلف بررسی و حتی الامکان محدودیت ها و نکات موجود هنگام استفاده از آن کاملا روشن شود.
‏در این مقاله، مرجع [3.k]‏ که تقریبا بیشتر ویژگی های NTFS‏ را پوشش می دهد به عنوان راهنما انتخاب شده و با توجه به آن، تک تک ویژگی ها بررسی شده است. هر ویژگی دقیقا شرح داده و سعی شده است اصطلاحات بکار رفته در توضیح هر ویژگی کاملا تبیین شود. سپس چگونگی استفاده از ویژگی مطرح شده است. البته برای بکارگیری بعضی ویژگی ها اصلا رابط گرافیکی وجود ندارد و برای بعضی دیگر هیچ راهی به جز برنامه نویسی نیست. سعی شده است ریشه ی مشکلاتی که هنگام کار با NTFS‏ پیش می آید کاملا مشخص و راهکارهای پیشگیری از آن مطرح شود. بدین منظور، با جستجو در مراجع مختلف، صفحات اینترنتی حاوی اطلاعات مفید جمع آوری شده و پس از بررسی‏ تعداد‏ی از این صفحات برای تهیه مقاله برگزیده و طبقه بندی موضوعی شده است. پس از آن، مقاله به رشته تحریر در آمده است.
‏یکی از مشکلات اساسی در مرحله تحریر مقاله، واژه گزینی برای اصطلاحات نوی بکار رفته در متن بوده است. در بعضی موارد ترجمه ی تحت اللفظی اصطلاح، بکار رفته و در بعضی دیگر، واژه یا عبارتی برگزیده شده که هرچند رابطه ی معناداری با اصطلاح لاتین نداشته ولی مفهوم مطرح شده را به خوبی می رسانده است.
‏منابعی که مستقیما در نگارش مقاله بکار رفته، در بخش ‏فهرست مراجع‏ به تفکیک ‏کتاب‏ ، ‏راهنمای ویندوز XP‏ و ‏مراجع اینترنتی‏ ذکر شده و در صورت لزوم با ذکر شماره بین علایم [ و ] در متن مقاله به آن ها ارجاع داده شده است. در بخش راهنمای ویندوز، عنوانِ صفحه ی در برگیرنده ی مطلب ذکر شده است. می توان با وارد کردن این عنوان میان علامت های  ” و “ در بخش جستجوی راهنمای ویندوز یافت.
‏در بخش هایی، خواننده برای مطالعه بیشتر به راهنمای یک برنامه یا دستور ارجاع داده شده است. می توان با وارد کردن نام برنامه یا دستور در راهنمای ویندوز و یا اجرای آن و استفاده از راهنمای موجود به همراه برنامه، به مطلب مورد نظر دست یافت.‏ دستورات معمولا در Command Prompt ‏(محیط text‏) اجرا می شوند. برای اجرای آن در ویندوز XP‏ کافی است از منوی شروع، به All Programs‏ و سپس Accessories‏ اشاره و Command Prompt‏ را اجرا کرد. راهنمای مختصری از هر دستور با وارد کردن نام دستور و پس آن با فاصله، پارامتر /?‏ نمایش داده می شود.‏
‏تلاش شده است مراجع علاوه بر اعتبار کافی، کاملا مرتبط با موضوع مورد بررسی باشند هرچند بدلیل نوی نسبی بعضی ویژگی های این سیستم فایل، مراجع مرتبط و مناسب برای آن ها کم بود. جای تعجب هم نیست که بیشتر این مراجع (‏[2]‏، ‏[3]‏، ‏[4]‏، ‏[7]‏، ‏[8]‏) متعلق به شرکتِ مایکروسافت است. با توجه به اینکه NTFS‏ از زمان ویندوز NT‏، در حالِ استفاده است، بسیاری از مراجع موجود با توجه به NTFS4‏ و NTFS5‏ که در ویندوزهای NT‏ و 2000‏ پشتیبانی شده به رشته تحریر در آمده و بعضی مطالب و ابزارهای معرفی شده در آن ها قدیمی و منسوخ شده است. به همین دلیل در این مقاله سعی شده است مطالب منسوخ با توجه به مراجع به روز تصحیح شود.
‏سیر ارائه مطالب در مقاله به صورت لایه لایه است؛ به این معنی که ابتدا کلیات مرتبط با هر موضوع مطرح شده است و خواننده در صورت تمایل می تواند پس از این کلیات به مطالعه ی جزئیات (شامل بعضی مقایسه ها، نکات مرتبط با مسائل سازگاری، بررسی جوانب و مشکلات احتمالی پس از بکارگیری ویژگی و سایر مطالب) بپردازد و یا به بخش های بعدی برود. هر بخش به صورت واحدی مستقل نگاشته شده و خواننده در صورت لزوم به بخش های مرتبط ارجاع داده شده است.
‏از آنجا که مخاطب این مقاله، همه ی کاربران NTFS‏ هستند، بعضی بخش ها چندین بار بازنگری شده است تا مقاله بدون ورود به جزئیاتی که فهم آن نیازمند دانش ژرف کامپیوتری است بتواند به نحوی شایسته مفاهیم را انتقال دهد. همچنین تلاش شده است زبان نوشتار برای همه کاربران حتی با کمی پیشینه ی کامپیوتری قابل فهم باشد و در عین حال مفید فایده ی کاربران پیشرفته هم افتد. در هر بخش سعی بر رعایت اختصار و اجتناب از پرداختن به مسائل حاشیه ای بوده است. بعضی مطالبِ پیش نیاز یا برخی مسایل حاشیه ای، به صلاحدید در پاورقی شرح داده شده است که جذابیت متن برای خواننده حفظ شود. همچنین معادل های لاتین اصطلاحات در پرانتز آورده شده است. به دلیل تخصصی بودن مسائل مربوط به شبکه های کامپیوتری، در این مقاله از پرداختن به این مسائل خودداری شده است.
‏شکل های مقاله همچنین برنامه ها و دستوراتی که در متن به آن ها اشاره شده است، مربوط به ویندوز XP‏ است و ممکن است در سایر سیستم عامل ها وجود نداشته باشد.
‏2-‏مقدمه
‏شرکت مایکروسافت سیستم عامل جدید رده ویندوز خود را به نام Windows XP (eXPerience)‏ در سال 2001 و پس از Windows Me (Millennium)‏ به بازار معرفی کرد. مایکروسافت معتقد است این سیستم عامل مهمترین محصول این شرکت پس از Windows 95‏ است. در کنار خصوصیات جدید رابط کاربر ، این سیستم عامل جدید محیط پایدارتر و قابل اعتماد تری را نسبت به نگارش های پیشین ویندوز ارائه می دهد. ویندوز XP‏ در دو نسخه خانگی (Home edition)‏ و حرفه ای (Professional edition)‏ موجود می باشد. در حالی که نسخه خانگی شامل امکانات گسترده صوتی و تصویری دیجیتال، شبکه خانگی و برقراری ارتباط است، نسخه حرفه ای تمرکز بیشتری بر امنیت و قابلیت اطمینان دارد.
‏ویندوز XP‏ بسیاری از خصوصیات ویندوزهای 2000‏ و NT‏ را در فراهم کردن محیطی پایدار ‏(مثلا اگر برنامه ای از کار بیفتد، در بیشتر حالات، می توانید به کار با سایر برنامه ها ادامه دهید) ‏و امن از دستبرد افراد خاطی یا اشتباهات ناشی از سهل انگاری با امکانات لازم برای کاربران خانگی نظیر ظاهر جذاب، بکار گیری ساده و امکانات صوتی تصویری بیشتر در هم آمیخته است. استفاده درست و آگاهانه از این قابلیت ها، کاربر را بی نیاز از بکارگیری چند سیستم عامل برای اهداف مختلف می کند. ولی پیامدهای استفاده نادرست و نا آگاهانه از XP‏، برای کاربران معمولی، بیشتر از ویندوز 98‏ یا Me‏ است. بنابراین بهترین کار پیش از بکارگیری قابلیت های جدید این سیستم عامل، بررسی جوانب مختلف استفاده و راهکارهای مقابله با مشکلات احتمالی است.
‏از ویژگی های بهبود یافته در ویندوز XP‏ نسبت به 2000‏ و NT‏ و جدید برای کاربران 98‏ و Me‏، پشتیبانی از NTFS‏ پیشرفته می باشد. NTFS‏ مختصر شده عبارت NT File System‏ به معنی سیستم فایل NT‏ است. در این مقاله سعی می کنیم به جوانب مختلف این سیستم فایل بپردازیم و ویژگی های پیشرفته آن را تا حد ممکن به دور از پرداختن به جزئیات غیرقابل استفاده، زیر ذره بین بگذاریم.
‏3- سیستم فایل (File System)
NTFS‏ مختصر شده عبارت NT File System‏ به معنی سیستم فایل NT‏ است و NT‏ هم زمانی به معنی New Technology‏ (فناوری جدید) بود آنگاه که ویندوز NT‏ واقعا یک فناوری جدید به شمار می رفت.
‏سیستم فایل تعریف می کند که سیستم عامل چگونه اطلاعات را روی دیسک بگذارد و سپس آن را بخواند، پاک کند یا جابجا نماید. از میان سیستم فایل های موجود و آن هایی که در ویندوز XP

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 4504 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 34

حجم فایل:147 کیلوبایت

 قیمت: 6,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل