تحقیق بويلر(اندازه گيري درجه حرارت و ) 50ص

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..Doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 72 صفحه

 قسمتی از متن word (..Doc) : 
 

‏2
‏بويلر ‎Heat recovery steam Generatary HRSG
‏بويلر بخار را با فشارهاي متوسط و بالا براي توربين بخار در تمام حالات عملكرد آن توليد مي‎كند و بخار را با فشار بالا و متوسط سوپرهيت مي‎نمايد و براي سيستم بخار كمكي، بخار‏ی‏ با فشار متوسط تهيه مي‎كند و براي پيشگرم كردن ‏د‏ي اراتور و ايجاد فشار گاززدايي مناسب، بخار كم فشار را تهيه مي‎كند‏.‏ هر و احد ‎ton/h‏87/147 بخار با فشار بالا و ‎ton/h‏38 بخار با فشار متوسط توليد مي‎كند و بخار ورودي به توربي‏ن‏ مشخصات دمايي °C‏5‏4‏0=T‏ براي بخار فشار بالا و ‎°C‏227 T = ‏ بخار با فشار متوسط را دارد و فشار آنها به ترتيب ‎bar‏ 53/84 P = ‏ و ‎bar‏ 6/6P=‏ مي‎باشد كه اين مقدار براي عملكرد واحد بخار در حا لت نامي م‏ی‏‎باشد مشخصات فني در نقشه در جاهاي مختلف نشان داده شده است.
‏تجهيزات ابزار دقيق براي بويلر و توربين
‏ ترانسديوسرهاي نصب شده روي بويلر و توربين: براي اندازه‎گيري درجه حرارت فشار سيال، دبي و سطح، اندازه‎گيري موقعيت و مكان ناظر وضعيت شعله كوره بويلر و تجزيه و تحليل تركيب شيميايي گازها و وسايل ابزار دقيق توربين بخار به كار برده مي‎شود.
‏2
‏ محركهاي كنترلي: عناصر تصحيح كننده‎اي چون دامپرها و الوها را براي كنترل حرارت در توربين و بويلر به حركت درمي‎آورند.
‏ترانسديوسرها و سيستم‎هاي حس‎كننده سيگنالهاي زير را به وجود مي‎آورند:
‏1- سيگنالهايي كه اطلاعات را به مانيتورها در اتاق فرمان و جاهاي ديگر ارسال مي‎‌كند.
‏2- سيگنال براي سيستم اتوماسيون و اينترلاك و حفاظت كه توسط ابزاري كه موقعيت محركها و سوييچگيرها را نشان مي‎دهد ايجاد مي‎شود.
‏3- سيستم‎هاي اتوماتيك حلقه بسته
‏4- كنترلهاي دستي واقع در اتاق فرمان مركزي و تابلوهاي محلي مانند باز و بسه شدن والوها.
‏3
‏اندازه‎گيري درجه حرارت
‏1- اندازه‎گيري درجه حرارت با استفاده از ترموالكتريك
‏دو هادي كه در نقطه اتصال اندازه‎گيري به هم وصل مي‎شوند تشكيل ترموكوپل مي‎دهند ترموكوپل‎ها انواع مختلف دارند ‎N‏ و ‎T‏ و ‎J‏ و ‎E‏ و ‎K‏ كه براي مثال ترموكوپل نوع ‎K‏ در محدودة درجه حرارت‎هاي °C‏1100 كاربرد دارد. ترموكوپل بسته به محيطي كه قرار است درجه آن اندازه‎گيري شود نياز به حفاظت دارد و حفاظت آن به شكل غلاف‎گذاري مي‎باشد.
‏در روش غلاف‎گذاري بايد جريان سيال بتواند در ترموكوپل ارتعاش ايجاد نمايد محيطي كه قرار است درجه آن اندازه‎گيري شود بايد درجه فشار بالايي داشته باشد و ترموكوپل خوب نصب شود يعني تعداد اتصالات مدار اندازه‎گيري حداقل باشد و سيم مثبت و منفي رساناها به هم متصل شود.
‏4
‏عوامل مؤثر بر پايداري ترموكوپل عواملي چون تغيير تركيبات فيزيكي تغييرات ساختاري و اثرات ميدان مغناطيسي مي‎باشند.
‏ترموكوپل نوع ‎N‏: ترموكوپلهاي جديد با استفاده از آلياژهاي نيك‏ر‏وسيل و نيسيل مي‎باشند و بايد شرايط پايداري ترموكوپل و عوامل مؤثر بر آن همچنين سيمهاي ارتباطي ترموكوپل و اتصال مرجع آن و محفظه‎هاي ترموكوپل تعبيه شود درجه حرارت فلز در بويلر سنجيده شود و سپس درجه حرارت سطح مسيرهاي تخليه و دمنده بويلر اندازه‎گيري شود.
‏2- اندازه‎گيري درجه حرارت توسط مقاومت: ‎(resistence temprature detector)RTD
‏در اين روش از اين خاصيت فيزيكي استفاده مي‎شود: پلاتونيوم ماده اصلي عنصر مقاومت در صنعت برق است و در درجه حرارت بالا پايدار است و تكرار‎پذيري مشخصات الكتريكي آن عالي است.
‏3- اندازه‎گيري درجه حرارت توسط ترانسميتر

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4345 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .Doc

تعداد صفحات: 72

حجم فایل:41 کیلوبایت

 قیمت: 8,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل