تحقیق بسته بندی ماهی

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 17 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏وزارت تعاون

‏معاونت طـرح و برنامه
‏طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي
‏فرآوري و بسته‏‌‏بنـدي ماهي
‏با ظرفيت بسته بندي 1800 تن
‏گوشت ماهي فرآوري شده در سال
‏تيـرماه 1382
‏خلاصه طرح
‏موضوع طرح : فرآوري و بسته بندي گوشت ماهي
‏ظرفيت : 1800 تن در سال
‏محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
‏سرمايه گذاري كـل: 71/2289 ميليون ريال
‏سهم آوردة متقاضي: 71/229 ميليون ريال
‏سهم تسهيلات: 2060 ميليون ريال
‏ميزان اشتغالزايي : چهـل و نه نفـر
‏دورة بازگشـت سرمايه: شـانزده ماه
‏ ‏مقدمــه :
‏ بسته‏‌‏بندي به عنوان يك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد نظر كارشناسان علم بازاريابي قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندي ضمن اينكه قابليت نگهداري بهتري را به كالا مي‏‌‏بخشد در كسب سهم بالاتري از بازار براي كالاي مورد نظر نيز مؤثر است.
‏ نظريه پردازان بازاريابي ، دو نقش مهم براي بسته بندي متصور هستند كه عبارتند از نقش Protective‏ و نقش Promotive‏ . چنانكه از واژه به كار گرفته شده براي اين نقش ها نيز برمي‏‌‏ايد نقش نخست به وجه نگهداري و دوام حاصل از بسته بندي و نقش دوم به جنبه آگاهي دهنده و پيش برنده بسته بندي اشاره دارد.
‏ از ديگر سو توجه ناكافي به موازين بسته بندي بهداشتي موجب گشته است كه محصولات مختلف غذايي كشور عليرغم دارا بودن كيفيت بسيار خوب در بدو توليد به دليل پيدايش پاره اي آلودگي‏‌‏هاي ثانويه و يا عرضه در اندازه ها و اشكالي خارج از استاندارد يا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهاي جهاني راه يافته و مسير را براي افزايش سطح توليد داخلي هموار نمايند. بديهي است با اجراي طرح هاي فرآوري و بسته بندي بهداشتي ، محصولات غذايي توليدي كشور ، قابليت رقابت با محصولات مشابه خارجي را در بازارهاي جهاني خواهند داشت.
‏ آلودگي و فساد مواد پروتئيني حيواني و فراورده هاي دامي موجب افت قابل توجه ارزش غذايي و نهايتا خروج مواد باارزش غذايي ازچرخه مصرف مي‏‌‏گردد. از ديگر سو استفاده از گوشت ماهي و ساير آبزيان به عنوان يك منبع غذايي مهم و با ارزش مي‏‌‏تواند در تامين سلامت جامعه نقش بسزايي ايفا نمايد چرا كه چربي موجود در گوشت ماهي داراي كلسترول غير مضر مي‏‌‏باشد. لكن گوشت ماهي ماده غذايي بسيار حساس و سريع الفسادي است كه حفظ كيفيت آن از مرحله صيد تا مصرف از اهميت بالايي برخوردار است، لذا صنايع مربوط به فرآوري و نگهداري اين محصول مي‏‌‏توانند در ارتقاي كيفيت و در نتيجه ترغيب مصرف‏‌‏كنندگان به استفاده از اين فرآورده مهم مؤثر باشند ، با عنايت به اين موارد فرآوري و بسته بندي گوشت ماهي به ظرفيت يكهزار و هشتصد تن در سال مد نظر ارائه دهندگان طرح مي‏‌‏باشد. انجام اين امر به صورت دريافت اجرت براي بسته بندي گوشت ماهي از صاحبان كالا بوده و طي آن افت وزني حدود سي و پنج درصدي ناشي از فرايند فرآوري و خروج امعا و احشا محاسبه مي‏‌‏گردد و ضايعات ماهي كه در تهيه پودر ماهي به كار مي‏‌‏رود نيز به صاحبان كالا عودت مي‏‌‏گردد.
‏ علاوه بر اينكه پرداختن به اين موضوع داراي توجيه مناسـب اقتصادي است، با اجـراي اين طرح ، مي‏‌‏توان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان مي‏‌‏توانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.
‏ توجيه اقتصادي طرح :
‏ الف ‏–‏ سرمايه گذاري ثابت :
‏ الف ‏–‏ 1 ) زميـن :
‏متـراژ ( متر مربع )
‏هزينه واحد ( هزارريال )
‏هزينه كل ( ميليون ريال )
‏1800
‏30
‏54
‏ الف ‏–‏ 2 ) محوطه سازي :
‏رديف
‏شــرح
‏مقدار
‏هزينه واحد ‏( هزارريال)
‏هزينه كل‏ (ميليون ريال )
‏1
‏2
‏3
‏4
‏تسطيح و خاكبرداري
‏ديواركشي
‏خيابان كشي
‏پاركينگ و فضاي سبز
‏1800مترمربع
‏ 550مترمربع
‏220مترمربع
‏300مترمربع
‏5
‏6
‏10
‏20
‏9
‏3/3
‏2/2
‏6
‏ جـــمـــع
‏5/20

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4405 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 17

حجم فایل:23 کیلوبایت

 قیمت: 8,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل