تحقیق بسته بندی عسل

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 13 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏وزارت تعاون

‏معاونت طـرح و برنامه
‏طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي
‏بسـته‏‌‏بندي عـســل
‏با ظرفيت 240 تن در سال
‏تيـرماه 1382
‏خلاصه طرح
‏موضوع طرح : بسته بندي عسل به ظرفيت 240 تن در سال
‏محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
‏سرمايه گذاري كـل: 3/1714 ميليون ريال
‏سهم آوردة متقاضي: 3/174 ميليون ريال
‏سهم تسهيلات: 1540 ميليون ريال
‏دورة بازگشـت سرمايه: 17 ماه
‏ ‏مقدمــه :
‏ عسل حاوي بيش از هفتاد ماده مفيد براي بدن انسان است. اساسا عسل از گلوكز، فروكتوز و منو ساكاريد ها ساخته شده است. همچنين عسل داراي آنزيم هاي مفيدي از جمله آميلاز، سوكراز، كاتالاز، پراكسيداز و ليپاز بوده و در رده بندي غذاهاي سرشار از آنزيمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اينكه مواد معدني مختلفي مانند كلسيم، سديم، پتاسيم، منيزيم، آهن، كلر، فسفر، گوگرد و يد نيز در عسل يافت مي‏‌‏شوند.
‏ عسل به عنوان يك ماده كامل غذايي همچنين داراي انواع ويتامين ها (B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K‏)، اسيدهاي آلي ( اسيد ماليك، وينيك، سيتريك، لاكتيك و اگزاليك ) و پروتئين‏‌‏ها بوده و مي‏‌‏تواند 315 تا 335 كيلوكالري انرژي ( به ازاي هر يكصد گرم ) توليد نمايد.
‏ از ديگر سو عسل داراي خواص درماني، ضد عفوني كنندگي و حفاظت از مواد آلي در مقابل تجزيه و فساد مي
‏‌‏باشد. ابن سينا دانشمند بزرگ ايران در كتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه ( تهيه شده با عسل ) مي‏‌‏نويسد :‏«‏ ... در هنگام زياد شدن بلغم، اندرون را تقويت، نيرو را زياد، اشتها را باز مي‏‌‏كند، عسل ، خوراكي است كه جواني را جاويدان مي‏‌‏سازد، حافظه را نيرو مي‏‌‏بخشد و گذشته را در خاطره زنده مي‏‌‏كند، انديشه را پاك و زبان را مي‏‌‏گشايد.‏»
‏ كليه موارد مطروحه ، اهميت استفاده از عسل به عنوان يك ماده غذايي مقوي و همچنين دارويي طبيعي را خاطرنشان مي‏‌‏سازند. از ديگر سو با عنايت به رشد جمعيت و تنوع محصولات توليدي و بالا رفتن سطح رقابت در زمينه عرضه انواع محصولات غذايي ، بهبود مستمر كيفيت محصولات و ايجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردي هستند كه بايستي هر چه بيشتر مد نظر قرار گيرند. رعايت اين موارد مي‏‌‏تواند منجر به دسترسي آسان و ارزان مصرف كنندگان به مواد غذايي شود. طرح حاضر نيز با مد نظر داشتن ‏«‏ فرآوري و بسته بندي عسل در ظروف شيشه اي نيم پوندي و ظروف يك‏‌‏بار مصرف از جنس پلي پروپيلن يا پلي استايرن ‏»‏ سعي در حصول به هدف فوق را دارد.
‏ ضمن اينكه با اجراي اين طرح ، مي‏‌‏توان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان مي‏‌‏توانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.
‏ توجيه اقتصادي طرح :
‏ الف ‏–‏ سرمايه گذاري ثابت :
‏ الف ‏–‏ 1 ) زمي‏ü‏ن :

‏متـراژ ( متر مربع )
‏هزينه واحد ( هزارريال )
‏هزينه كل ( ميليون ريال )
‏1500
‏30
‏45
‏ الف ‏–‏ 2 ) محوطه سازي :
‏رديف
‏شــرح
‏مقدار
‏هزينه واحد ‏( هزارريال)
‏هزينه كل‏ (ميليون ريال )
‏1
‏2
‏3
‏تسطيح و خاكبرداري
‏ديواركشي
‏خيابان كشي
‏پاركينگ و فضاي سبز
‏1500مترمربع
‏ 450مترمربع
‏200مترمربع
‏450مترمربع
‏5
‏6
‏10
‏20
‏5/7
‏7/2
‏2
‏9
‏ جـــمـــع
‏2/21
‏ ‏الف ‏–‏ 3 ) ساختمانها:
‏رديف
‏شــرح
‏زيربنا(m2‏)
‏هزينه واحد ‏( هزارريال)
‏هزينه كل‏ (ميليون ريال )
‏1
‏2
‏3
‏4
‏انبار مواد اوليه ومحصول
‏سالن توليد
‏اداري و سرويس
‏نگهباني و تاسيسات
‏100
‏400
‏80
‏40
‏450
‏450
‏400
‏400
‏45
‏180
‏32
‏16
‏ جــــــمـــع
‏273
‏ ‏الف ‏–‏ 4 ) ماشين‏‌‏آلات:
‏ارقام به ميليون ريال
‏رديف
‏شـــــرح
‏تـعداد
‏هزينه كل‏
‏1
‏2
‏3
‏4
‏5
‏خط بسته بندي شيشه اي شامل :
‏پركن با سيستم كنترل
‏در بند شيشه با پلمپ فويل آلومينيوم درب
‏خط بسته بندي 30 تا 50گرمي شامل:
‏دستگاه فرسينگ ظروف PP‏ و PP‏
‏در بند آلومينيوم فويل ( هيت سيلد )

‏1
‏1

‏1
‏1

‏1
‏1
‏230
‏105
‏155
‏95
‏18
‏15

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4136 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 13

حجم فایل:22 کیلوبایت

 قیمت: 8,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل