آزمايش دانه بندي به روش الك 3 ص
دسته بندي :
دانش آموزی و دانشجویی »
دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 3 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
1
هدف از آزمايش دانه بندي :
تعيين توزيع و يكنواختي دانه هاست .
ريزدانه : خاكي است كه اندازه دانه هاي آن كوچكتر از 075/0 ميليمتر باشد يا اينكه از الك نمره 200 رد شده باشد .
درشت دانه : خاكي كه اندازه دانه هاي آن از 075/0 ميلي متر بزرگتر باشد و يا اينكه روي الك نمره 200 بماند خاك درشت دانه مي گويند .
وسايل مورد نياز :
ترازو با دقت 01/0 گرم
گرم خانه(اون): الك
گرم خانه همراه با كنترل كننده ترموستاتي است كه داراي قابليت كنترل دما در5±110درجه را دارد مقدار حرارت استاندارد براي مصالح گچي وآهكي 60 درجه است و مدت زمان خشك شدن بين 12 تا 16 ساعت است براي خاك هاي ماسه اي 4 ساعت كفايت مي كند در مواقعي كه در مورد خشك شدن نمونه شك باشد خشك شدن بايد تا زماني كه تغييرات وزن بعد از 2بار وزن كردن (در فاصله بيشتر از 1 ساعت ) مقدار ناچيزي باشد يا كمتر از1/0 درصد باشد خاك مورد نظر خشك شده است.
ترازو:
دقت ترازو براي خاك هاي رسي 01/0 درصد جرم (گرم) خاك هاي دانه اي ومصالح سنگي 1/0 درصد جرم (گرم) ميباشدمحل قرارگرفتن ترازو بايدبه گونه اي باشد تادچار لغزش نشود تابر اثرفشار آوردن به ميزدچارخطانشود.
شرح آزمايش :
2
خاك داراي رطوبت را درون هاون مي ريزيم تا با دماي 105 تا 110 درجه به مدت 24 ساعت حرارت مي دهيم . تا خاك خشك شده به مقدار 500 گرم را با چكش ضربه مي زنيم تا خرد شود .
الكهاي مورد نظر :
الك 4و10 و 20 و 30 و60و 200 .
خاك را درون الك مي گذاريم . به مدت 10 دقيقه روي Shaker قرار مي دهيم . درب الكها را مي گذاريم تا خاك ريز درون هوا معلق نشود. ميزان وزن مانده روي الك ها را اندازه مي گيريم .
الك ها :