تحقیق تولید و بسته بندی نمک ( ورد)

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 14 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏وزارت تعاون

‏معاونت طـرح و برنامه
‏طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي
‏توليـد و بسته بندي نمـك يددار
‏با ظرفيت چهارهزار تن در سال
‏مرداد ماه 1382
‏خلاصه طرح
‏موضوع طرح : توليد و بسته بندي نمك يددار
‏ظرفيت : 4000 تن در سال
‏محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
‏سرمايه گذاري كـل: 2/1725 ميليون ريال
‏سهم آوردة متقاضي: 2/175 ميليون ريال
‏سهم تسهيلات: 1550 ميليون ريال
‏دورة بازگشـت سرمايه: 18 ماه
‏اشتغالزايي : هفت نفر
‏ ‏مقدمــه :
‏ كمبود يد سلامتي انسان ها را از راههاي مختلف به مخاطره مي‏‌‏اندازد. مهم ترين تاثير منفي كمبود يد، عدم رشد طبيعي مغز انسان است. بعضي از عوارض ناشي از كمبود يد، در صورت بروز، غير قابل جبران مي‏‌‏باشند اما همه اين عوارض به طور كلي و به سادگي با استفاده از يكسري تكنيك ها و روشهاي افزودن يد به مواد مصرفي قابل پيشگيري هستند، به طوري كه مسئولين بهداشت و سلامتي و سازمان هاي بين المللي به طور فزاينده اي تشخيص داده اند كه پيشگيري از عوارض ناشي از كمبود يد يك هدف قابل حصول مي‏‌‏باشد كه منافع زيادي براي مردم جهان خواهد داشت.
‏ ‏روش‏‌‏هاي اضافه كردن يد:
‏ الف- نمك ايده آل‏‌‏ترين وسيله براي اضافه كردن يد است زيرا هر فردي به طور روزانه احتياج به حد معمولي از نمك خئاهد داشت. تكنيك هاي اضافه كردن يد به نمك بسيار ساده هستند . ضمن اينكه اضافه كردن يد ، ظاهر و مزة نمك را تحت تاثير قرار نمي
‏‌‏دهد.
‏ ب- اضافه كردن تركيبات يددار به آب آشاميدني.
‏ پ- توزيع قرص‏‌‏هاي حاوي تركيبات يد.
‏ ت- تزريق روغن هاي حاوي تركيبات يد.
‏ ‏نحوه يددار كردن نمك :
‏ الف- مخلوط كردن خشك: اين روش براي نمك پودر مورد استفاده قرار مي‏‌‏گيرد.
‏ ب- اضافه‏‌‏كردن تركيبات‏‌‏يدبه صورت‏‌‏قطره‏‌‏اي: كه براي نمك‏‌‏كريستال مورد استفاده قرار مي‏‌‏گيرد.
‏ پ- روش اسپري كردن.
‏ ت-تماس محلول اشباع شده نمك و تركيبات يد با هم و سپس خشك كردن نمك.
‏ از بين روشهاي فوق الذكر روش اسپري كردن و مخلوط كردن خشك موفقيت‏‌‏آميزتر از ساير روش‏‌‏ها هستند.
‏ با توجه به اهميت مصرف يد و تاكيد مسئولين بر توزيع سراسري نمك هاي يددار، توجيه اقتصادي اجراي اين طرح مناسب بوده ضمن اينكه با اجراي اين طرح ، مي‏‌‏توان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان مي‏‌‏توانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.
‏ توجيه اقتصادي طرح :
‏ الف ‏–‏ سرمايه گذاري ثابت :
‏ الف ‏–‏ 1 ) زميـن :

‏متـراژ ( متر مربع )
‏هزينه واحد ( هزارريال )
‏هزينه كل ( ميليون ريال )
‏2500
‏30
‏75
‏ ‏الف ‏–‏ 2 ) ساختمانها و محوطه سازي:
‏رديف
‏شــرح
‏زيربنا(m2‏)
‏هزينه واحد ‏( هزارريال)
‏هزينه كل‏ (ميليون ريال )
‏1
‏2
‏3
‏4
‏5
‏6
‏7
‏انبارسنگ نمك
‏انبار محصول توليدي
‏آزمايشگاه
‏سالن توليد و بسته بندي
‏اداري و رفاهي
‏سرويس ها
‏محوطه سازي
‏1750
‏25
‏12
‏25
‏155
‏50
‏-
‏350
‏550
‏550
‏550
‏500
‏500
‏-
‏5/612
‏75/13
‏6/6
‏75/13
‏5/77
‏5
‏9/30
‏ جــــــمـــع
‏760
‏ ‏الف ‏–‏ 3 ) ماشين‏‌‏آلات:
‏ارقام به ميليون ريال
‏رديف
‏شــرح
‏تعداد
‏هزينه واحد
‏هزينه كل‏
‏1
‏2
‏3
‏4
‏5
‏6
‏7
‏8
‏سنگ شكن با الواتور
‏سيلو با متعلقات
‏آسياب
‏دراير با ديگر و سيكلون
‏خط تزريق يد با مارپيچ تخليه
‏آزمايشگاه با تجهيزات كامل
‏دستگاه بسته بندي تمام اتوماتيك
‏نوار نقاله 15 متري
‏1
‏1
‏1
‏2
‏1
‏-
‏1
‏1
‏40
‏10
‏50
‏22
‏8
‏-
‏200
‏25
‏40
‏10
‏50
‏44
‏8
‏25
‏200
‏25
‏ جـــمـــع
‏402

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 4260 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 14

حجم فایل:21 کیلوبایت

 قیمت: 8,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل